?

Aquest dilluns la tertúlia del Trinuna Marca ha rebut la presència del periodista Quique Guasch, amb Joan Barau i Domènec García.

Guasch ha dit que s’ha d’investigar les empreses que tenen els drets del futbol espanyol a l’estranger per veure quines persones estan al darrera, insinuant que hi hauria més d’una sorpresa. Domènec García ha insistit que els àrbitres s’equivoquen massa i que en algunes ocasions xiulen a favor o en contra a consciència. Joan Barau ha insistit que la culpa de la situació és del Barça per no jugar prou bé. Guasch ha insistit que el problema és que Luis Suárez i Neymar no estan com la temporada passada, i ha preguntat què passa amb la lesió de Rakitic, “està ja recuperat?”. A més, que la clau és que no està Xavi amb el que el joc ja no és el mateix.

D’altra banda, Xavier Moreno Delgado, president del Comitè Tècnic d’Àrbitres, i ex-àrbitre de primer divisió, ha assegurat que no hi ha pressions, ni les ha viscut mai. Guasch li ha contestat que ell pensa que sí, que tot i creure-se’l, pensa que no és cert. Moreno ha insistit en els errors humans com a factors clau en alguns partits.

Sobre els premis The Best de la FIFA, Guasch ha criticat que anessin l’any passat i aquest no. Que s’ha de tenir una mateixa línia i que el Barça no la té.