A l’ESTACIÓ FRANÇA podreu tornar a viatjar només escoltant la ràdio. Tornem a pujar a un dels trens de RENFE SNCF per descobrir junts la ciutat de Marsella. Adentreu-vos amb nosaltres pels carreronss del seu “Vieux Port”, pujem a contemplar les espectaculars vistes de la ciutat que es tenen des de Notre Dame de la Garde i menjem-nos plegats la típica bouillabaisse de Marsella.

Després del nostre viatje setmanal a França, farem un repàs del que va ser un dels events més “cools” de Barcelona: el #MadeInfluencer!!! Els micròfons de l’ESTACIÓ FRANÇA es van passejar per aquesta trobada de marques, influencers i blogguers, i vam poder parlar amb molts d’ells. Joves que arrosseguen centenars de milers de “followers”, i que a través de les xarxes socials estan canviant totalment la manera de comunicar… i de viure!

Parlarem amb Ambar Garcés, una jove que amb només 21 anys ja ha entrat amb força al panorama musical. El seu single debut, “Con derecho a roce” acumula ja més d’un milió de visites a youtube.

També escoltarem el que ha de dir sobre el món dels influencer Anna Ferrer Padilla, filla de la famosíssima Paz Padilla, que amb més de 350.000 “followers” ja és tota una referència pels “instagramers”.

El Jordi Tuñón i el Xavier Rieiro t’esperen a Estació França cada dissabte per viatjar plegats i conèixer gent interessant. Puges al tren?