Joan Gaspart, visita al Tribuna Marca i hem pogut repassar l’actualitat del Futbol Club Barcelona amb Joan Gaspart. L’expresident del club s’ha mostrat optimista de cara a la nova etapa que enceta l’equip amb Ernesto Valverde al capdavant i només ha tingut elogis cap al tècnic que marxa. Negant-se a qualificar de fracàs la temporada passada, Gaspart ha aprofitat per desitjar sort a la Juventus de cara a la propera final de la Lliga de Campions tot i que, en cap moment, ha citat a l’equip italià.

Parlant del futur del club s’ha mostrat convençut que l’etapa del nou entrenador funcionarà i no ha tingut males paraules per cap dels membres, ni de la junta actual, ni de la secretaria tècnica. De fet quan ha estat preguntat per les qüestions socials que afecten el club, com ara l’acció de responsabilitat de la junta actual sobre l’anterior, ha alabat el mètode del president Bartomeu i les decisions que ha pres fins al moment. A més, ha fet un crit per tal que les dues persones implicades, el president Bartomeu i Joan Laporta, s’asseguin en una taula, parlin i tanquin qualsevol ferida en nom del bé del Barça.

Parlant en concret de la situació de l’expresident Sandro Rossell, engarjolat recentment, Gaspart l’ha valorat des de dos punts de vista ben diferenciats. D’una banda personalment, on Gaspart afirma que espera que la situació de Rossell se solucioni el més ràpid possible, ja que el també expresident i la seva família ho estan passant molt malament. De l’altra, ha dit que té un respecte absolut pel resultat del procés judicial en curs i que no pot opinar dels temes que desconeix.