El Repartint Joc d’avui dimarts, ha tingut un convidat de luxe, Marcos Senna. L’hispano-brasiler ens ha atès avui per analitzar la prèvia del partit d’aquesta nit,el Barça-Villarreal, equip del qual n’és director de relacions institucionals. L’ex jugador del conjunt groguet va arribar al càrrec un any després d’anunciar la seva retirada, el 2015, jugant al New York Cosmos, amb 39 anys i després de jugar 19 temporades com a professional del món del futbol. Recomanant anar als Estats Units a acabar la carrera professional, ha començat parlant Senna, encantat del país i de l’experiència que li va brindar el futbol a ell i a la seva família. En aquest sentit, també ha afegit que com viure a Espanya en lloc i que està encantat de tornar a estar representant el club de la seva vida.

Incidint en l’època a Espanya, Senna ha explicat com va ser la seva trajectòria a la selecció espanyola i sobretot la relació amb Xavi Hernández, ídol del futbolista. L’ex jugador ha recordat com va ser compartir la zona ample amb un jugador d’aquest nivell va ser una experiència fantàstica tant futbolística com personalment parlant, cosa de la qual es considera un privilegiat. Cal recordar, que tant Senna com Xavi van entrar en l’equip ideal de la UEFA All-Star després del paper que van jugar en el triomf de la selecció a l’Eurocopa d’Àustria i Viena el 2008 amb Luis Aragonés al capdavant.

Centrant-nos ja en el partit que enfronta avui el FC Barcelona davant el seu equip, el Vila-real,(21:00/Movistar La Liga) ha comentat que està molt feliç de portar ja 4 anys en el càrrec de director de relacions institucionals, a la vegada que content de com està anant l’equip aquesta temporada comparada amb la darrera, en la que porten 8 punts en 5 jornades, 1 més que l’equip blaugrana, fet que considera anecdòtic, ja que tard o d’hora, acabaran lluitant per la lliga com cada any. Creu que el Camp Nou es un mal escenari per jugar i més amb la situació en la qual arriba el Barça, amb necessitat i fam de victòria; però si el seu equip aprofita les seves oportunitats espera treure un resultat positiu. L’equip groguet, que arriba de guanyar al Valladolid a l’Estadi de la Ceràmica per 2-0, espera que surti a jugar com qualsevol altre partit sense res a perdre i molt a guanyar. També ha parlat de Leo Messi, recent guanyador del premi ‘The Best 2019’; opina que el viatge per rebre el guardó no afectarà per res en el seu rendiment, en la seva mentalitat guanyadora ni en el seu compromís amb el club.

Brasiler de naixement, espanyol de sentiment i amb el Vila-real al cor: Marcos Senna.