Toni Freixa: “Estic preparat per qualsevol escenari”

Després de presentar la seva precandidatura el passat 24 de setembre, Toni Freixa es mostra disposat a afrontar qualsevol situació en cas de que les eleccions s’avancin a les dates previstes.

Freixa ens explica que després de presentar-se a les eleccions del 2015 hi havia gent que l’animava a presentar-se a les següents, i li deien que serien les seves. Les passades eleccions li van servir per aprendre molt i per conèixer tot el que comporta presentar-se a ser president del Barça i ara torna amb més força  i decisió per aquestes properes eleccions. Destaca que en un club del tamany del Barça, l’objectiu és evolucionar constantment, i així no són necessàries revolucions. Ara és necessària perquè no s’ha realitzat aquesta constant evolució i s’ha fracassat. Tot i així, no considera que la solució sigui acabar amb l’actual junta directiva escollida democràticament, i més quan ja han anunciat dates d’eleccions. La seva figura es desmarca de tot tipus de -isme i de simplificar les coses: “no sóc un candidat continuista”. Reafirma doncs, la seva posició d’independent.

També ha parlat de noms propis: Koeman és el seu entrenador i li desitja els majors èxits per aquesta temporada, res del que ha passat amb Messi canvia qui és i el que ha fet pel Barça i està del seu costat i ha admès que sent devoció per la figura de Gerard Piqué.