El programa presentat per Joan Prats va parlar amb les figures més importants del món del futbol

El passat divendres 12 d’abril, el Tribuna MARCA de Joan Prats va desplaçar-se al World Soccer Congress per fer el seu programa en directe. El WSC és el congrés mundial del futbol anual, on participen les figures més rellevants i debaten sobre el present i futur del futbol.

Joan Prats va parlar amb algunes d’aquestes. Pels micròfons del Tribuna MARCA van passar personalitats com Fabio Capello, ex entrenador de Reial Madrid o Milan; Juan Carlos Unzué, entrenador de futbol i extècnic del Barça; Joaquín Valdés, psicòleg esportiu de la Real Federación Española de Fútbol; o Juan Ignacio Gallardo, director de MARCA. També vam escoltar a grans figures com Joan Laporta, expresident del Barça; Carlos Velasco Carballo, president del Comité Técnico de Árbitros espanyol; o Pierluigi Collina, considerat el millor àrbitre de la història.

El Tribuna MARCA també va celebrar la seva habitual tertúlia ‘in situ’, amb convidats de luxe com Toni Freixa, Quique Guasch, David Bernabeu, Albert Sola i Jordi Sunyer.

Aquí puedes escuchar los Podcast 🔊