@JoanPrats360 ha entrevistat avui a Jordi Cardoner vicepresident del Barça al DMM

Joan Prats ha entrevistat avui al vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner. El directiu que s’ha mostrat content amb el to cordial de l’entrevista ha reconegut que tot i acceptar la decisió de l’expresident Sandro Rosell no la va compartir. També ha reconegut que actualment tant ell com el president Josep Maria Bartomeu continuen tenint relació amb Rosell perquè els tres són amics de fa molts anys i, per tant, segueixen veient-se i parlant del Barça com feien abans d’arribar a la direcció del club. Cardoner ha matisat però que les actuals opinions sobre el FC Barcelona de Rosell són, per a ells, com les de qualsevol persona més de l’entorn. Sobre el per què de la marxa de Rosell, que per a molts encara no està clar, el vicepresident del club ha dit que la causa va ser l’entorn d’inseguretat que es va generar al voltant del president. Sobre la situació actual de l’equip, Cardoner s’ha mostrat confiat perquè el Barça està a només 2 punts del líder i té la millor davantera del món. I respecte a la inquietud que pugui tenir el soci ha explicat que no totes les opinions dels socis arriben a la premsa i es publiquen, i que molts poden estar preocupats però entenen la transició per la que passa l’equip.

Sobre alguns del casos que tenen al Barça pendent de decisions judicials, Jordi Cardoner ha confirmat que la decisió sobre l’acció de responsabilitat la prendre la junta per unanimitat; i que Javier Faus fa bé demandant a Benedito perquè no pot acceptar qualsevol que es digui d’ell. De la mateixa manera, Cardoner ha assegurat que totes aquestes qüestions extraesportives no afecten als jugadors de Luis Enrique. Que per cert, el directiu ha ratificat el suport de la junta al tècnic asturià que està, segons ha dit, molt motivat en portar títols al club.

Sobre la millora de contracte a Neymar ha dit Cardoner que a la Junta no s’ha tractat aquest tema, que en les crítiques a Douglas tots ens hem precipitat, i ha lloat la feina feta pel director esportiu Monchi en altres clubs (Mochi és un dels noms que sonat com a possible substitut de Zubizarreta)